Als woningcorporatie heeft u vaak te maken met panden die als prioritaire doelgroep worden aangemerkt. Hieruit blijkt dat het toepassen van de regels voor het voorkomen van Legionellabesmetting extra van belang is.

Voldoen aan de norm
Corporaties moeten een risicoanalyse en een beheersplan op de plank hebben liggen. Getroffen maatregelen dienen in een logboek te worden geregistreerd. Periodiek moeten water- en ook luchtmonsters worden genomen en geanalyseerd. Kortom, een hele serie aan eisen op een rij.

Legionellabesmettingen in nieuws
Door middel van steekproeven bij panden van woningcorporaties komen vandaag de dag Legionellabesmettingen aan het licht. Dit illustreert al dat het Legionellaprobleem complex is.

Amned helpt woningcorporaties om de veiligheid van hun panden beheersbaar te maken. Bovendien voeren technici van Amned de werkzaamheden zelf uit. Daarbij bieden de filtertechnieken van Amned een uitstekende oplossing bij Legionellapreventie.

Op het gebied van lucht, water, brand en energie waarborgt Amned de veiligheid van panden van woningcorporaties.

Bel of mail ons voor meer informatie via 088-118 7600 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUWS

  • 1
  • 2
  • 3