"Hoe voldoet u aan alle eisen voor een veilige en comfortabele omgeving?"

U heeft te maken met allerlei wet- en regelgeving en bovendien veranderen deze regels continu. Uiteraard stelt u een comfortabele omgeving op prijs, maar u wilt toch ook de focus leggen op uw kernactiviteit?

Amned heeft alle know how in huis
De medewerkers van Amned zijn expert op dit gebied en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om certificeringen. Wetten en regels die van toepassing zijn op uw installaties zijn bij Amned bekend, waardoor u met Amned verzekerd bent van een veilige én duurzame omgeving. 

Werkwijze Amned
Veel onzichtbare factoren die een rol spelen bij ons welzijn, onze gezondheid en productiviteit zijn meetbaar via inspecties. Onze bevindingen worden geanalyseerd en op basis daarvan bieden we advies en oplossingen, volledig in lijn met de arbowetgeving. Amned gaat een stap verder dan het rapporteren over de bevindingen met betrekking tot de conditie van uw installaties. Alles draait om resultaat.


Periodieke- of mutatiekeuring met KIWA-certificaat
Een belangrijke oorzaak bij het ontstaan van een onveilige situatie is het ontbreken van structureel en periodiek onderzoek naar de veiligheidsaspecten van woningen.

De eigenaar van een woning is verantwoordelijk voor een veilige installatie. De gas-, water- en elektrische installatie dient te voldoen aan wet- en regelgeving. Om dit te kunnen waarborgen, dienen eigenaren de installaties naar behoren te onderhouden, te beheren en te inspecteren.

Asset Management Nederland voert onafhankelijke inspecties uit waarmee alle risico’s van uw installaties in kaart worden gebracht. Daarmee krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw woningbezit. De keuringen worden uitgevoerd volgens onafhankelijk vastgestelde normen en criteria, vastgelegd in de BRLK14015.

VGW-certificaat
Het certificaat Veilig & Gezonde Woning is een garantie dat de gas-, water- en elektrische installatie in de woning aan de eisen voldoet. Bij elke goedgekeurde woning ontvangt u, op verzoek, een KIWA-certificaat.

Wij keuren woningen periodiek of bij een mutatie. Binnen 24 uur ontvangt u het keuringsrapport in uw mailbox. In de rapportage staan de eventuele tekortkomingen vermeld. Nadat deze verholpen zijn, voeren wij een herinspectie uit en ontvangt u alsnog VGW-certificaat waarmee u aantoont dat de installatie voldoet aan de gestelde eisen.

Over Asset Management Nederland
Wij richten ons al meer dan 20 jaar op integrale gebouwveiligheid. Tevens zorgen wij ervoor dat gebouweigenaren, beheerders en gebruikers voldoen aan wet- en regelgeving en kunnen wonen en werken in een gezond gebouw.

Enkele voorbeelden van keuringen en inspecties:

 •     Gasinstallatie
 •     Waterinstallatie
 •     Elektrische installatie
 •     Brandveiligheid
 •     Energie Prestatie Advies
 •     Nul-meting woning
 •     Ventilatie/WTW-systeem
 •     Bouwkundige opname
 •     CV-boiler controle
 •     Politie Keurmerk Veilig Wonen
 •     Legionellapreventie


Wij zijn gecertificeerd volgens ISO9001, BRL6010 en VCA.

De experts van Amned kunnen keuringen en inspecties uitvoeren op al uw installaties. Dit varieert van brandblusmiddelen tot keerkleppen en dat in een diversiteit aan gebouwen. Denkt u ook aan nieuwe installaties die volgens de NEN 1010 voor ingebruikname geïnspecteerd worden. Uiteraard volgt Amned de voorschriften van NEN 3140 voor periodieke inspecties.

Belt u ons gerust voor meer informatie of over de mogelijkheden in uw situatie. U kunt ons bereiken op 088–118 7600 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NIEUWS

 • 1
 • 2
 • 3