Welke eisen stelt u?

Functioneel
Comfortabel
Veilig
Energiezuinig
Duurzaam

Optimaal gebruik van gebouwen draagt bij aan succes
U verlangt van een gebouw dat het een comfortabele leef- of werkomgeving biedt, het functioneel ingericht en bovenal veilig is. Zeker gezien de regels en normen van de overheid vereist dit verschillende takken van sport.

Amned is de aangewezen partner om daarover met u mee te denken en de activiteiten uit te voeren. De kracht van de adviseurs van Amned ligt in hun jarenlange ervaring. Bij de aanpak van ieder gebouw staan uw doelstellingen centraal.

Grip op exploitatiekosten
Amned vult de randvoorwaarden met betrekking tot gebouwen optimaal in. Met de combinatie van kennis van wetgeving en de laatste productontwikkelingen gebeurt dit tegen zo laag mogelijke kosten. 
Via periodieke rapportages houdt de adviseur van Amned u op de hoogte van de conditie van uw gebouw wat betreft tal van factoren. Zodra er afwijkingen zijn, gaat Amned met u in gesprek om dit zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Bel of mail ons voor meer informatie via 088-118 7600 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NIEUWS

  • 1
  • 2
  • 3