Kwalitatief goed water is een basisbehoefte voor de mens. Door onze waterleidingen stroomt een enorme hoeveelheid drinkwater en gelukkig kunnen we in Nederland spreken van gezond water, maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Dat blijkt wel uit de vele voorzieningen die het water zuiveren, opslaan en transporteren. De installaties waarmee dit gebeurt dienen aan de hoogste eisen te voldoen. Amned helpt u hierbij.

Risico's in uw omgeving
Water bevat altijd schadelijke micro-organismen, hoe schoon het ook is. Pas in grote hoeveelheden kunnen deze gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Juist in gebouwen komen omstandigheden voor die de groei van bacteriën bevorderen. Denkt u aan stilstaand water en hoge temperaturen.

U kunt deze factoren in een bestaande installatie bijna niet beïnvloeden, waardoor het risico van bacteriegroei aanwezig is. Wanneer een installatie te kampen heeft met te hoge waarden, kunnen mensen ziek worden door inademing van de waternevel. Overlijden kan dan zelfs het gevolg zijn.

Helaas kennen we voorbeelden van ernstige besmettingen waar vooral de Legionellabacterie de boosdoener is. De uitgebreide regels die de overheid stelt, blijken Legionella nog steeds moeilijk onder controle te krijgen.

Amned gespecialiseerd in filtertechnieken
Amned gebruikt filtersystemen van T-safe® deze bieden voortdurend bescherming, precies waar dat nodig is. Bij een overschrijding van de normwaarde treffen we maatregelen, zodat gebruikers niet besmet kunnen raken. Dat kan in het uiterste geval zelfs betekenen dat installaties worden afgesloten. Het filtersysteem van T-safe® biedt in die gevallen een noodoplossing.

Kenmerkend voor de filters van T-safe® :
- Tegenhouden van bacteriën tot log 6, wat 99,9999% bescherming inhoudt
- Kosteneffectieve en veilige oplossing
- Lange levensduur (filters gaan tot 6 maanden mee)
- Minimale waterdruk 2,5 bar
- Max. S.D.I. 20 

Amned is approved reseller van T-safe® producten.

Bel of mail ons voor meer informatie via 088-118 7600 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NIEUWS

  • 1
  • 2
  • 3